Oldtimer rit 2017

Eerste Oldtimer rit met motoren op zondag 2 april groot succes

Zondag 2 april is de eerste Oldtimer rit verreden uitgezet door Ger Leermans, lid van MTC De Stamrijders uit Oss.
Om 9.30 uur was het verzamelen bij het clubhuis aan de Aengelbertlaan 60 te Oss. Er waren een groot aantal oldtimer motoren die aan deze rit mee reden en ook een groot aantal leden en gastrijders die op dit evenement zijn gekomen om mee te rijden.

Liefst 38 motoren hebben deelgenomen aan deze rit en om 10.00 uur kreeg men uitleg van Ger hoe de rit zou moeten verlopen aangaande het grote aantal deelnemers. De groep met Oldtimer motoren reed 10.00 uur vanaf het clubhuis naar de eerste koffiestop, hier reden ook diverse deelnemers mee die geen oldtimer als motor hadden maar vonden het leuk om met deze groep mee te rijden.
De volgende twee groepen die deel namen zijn na 15 minuten of 30 minuten vertrokken om bij de tussenstop zoveel mogelijk gelijktijdig aan te komen.

Verder verslag vanaf hier door Ger Leermans.
Het was een geslaagde dag, de enige met een beetje pech was ik zelf, bij het weg rijden van de eerste stop wilde hij niet starten.
Nooit meer aan gedacht om de kopbouten na te trekken, en dat moet echt met een BSA uit 1953 om verdere schade te voorkomen met de bezemwagen af gevoerd.
Wel ben ik met de bezemwagen en mijn zoon als chauffeur naar de tweede stop gereden, daar hebben wij mee gegeten en zijn toen naar MCO gereden.
Daar heb ik nog bijna iedereen gesproken, en men vond het een geslaagd evenement.

Groeten Ger

P.S. Volgend jaar weer!
Voor een korte video impressie kun je op de link klikken: