Marks rondrit dd10 April 2023

Met 10 mannen en 1 vrouw aanwezig, normaal tempo gestart met 10 motoren. Niemand kwijt geraakt, zie verslag hieronder, en met 11 personen terug. Zonnig, fris, maar droog weer.

We zijn om 09:30 gaan rijden met 1o mannen en 1 vrouw. Het was droog, maar er kwam wel steeds meer wind op zetten. We zijn bij Megen de pont over gevaren. Na een  tijdje kwamen we op de dijk naar Amerongen. Daar zijn we met de pont overgevaren. Aan de overkant kwamen we erachter dat er maar 6 van de 10 motoren aanwezig waren. Ronald heeft toen M v/d Coolwijk maar gebeld om te informeren waar ze waren.  Toen die dit vertelde is hem geadviseerd om te draaien en dat ze een bordje met een soort boot moesten volgen en vervolgens de Rijn moesten oversteken. Oorzaak waarom we elkaar kwijt waren geraakt was, dat de motorrijder voor Ger vergeten was om bij een richtingsverandering op de hoek te wachten. Ger zag vervolgens in de verte een groep motoren, ging rechtop zitten, gaf vol gas om er vervolgens achter te komen dat dit een andere groep motorrijders was. Na een klein half uurtje was de groep weer compleet en konden we de laatste 25 Km rijden naar de koffie.

Het was in Lunteren gruwelijk druk, maar ze hadden nog wel een plekje bij de open haard. Hier smaakte de koffie, thee, en gebak met slagroom uitstekend na deze onverwachte lange 1e etappe. Hierna onze route vervolgd naar de volgende stop op de Veluwe, waar het weer zo gruwelijk druk was zodat we er niet konden eten. Vervolgens MCO, Leny, gebeld dat we rond 15:30 terug zouden zijn.

Het was een hele mooie, wel hongerige, route van 228 km, uitgezet door Wim. Tot slot nog hulde aan Leny voor de boterhammen met ei en spek bij terugkomst bij de MCO !