Kermisrit dd 16 april 2023

Voor mij de eerste keer dat ik een rit had uitgezet, deels gebaseerd op een rit die ik al eerder had gereden, met als doel een kermis ergens in de route tegen te komen.

We zijn gestart met 7 motoren en 8 deelnemers. Een van de deelnemers had voor de rit al aangegeven dat hij consignatiedienst had en daardoor opgeroepen kon worden. We hadden afgesproken dat als dit het geval was, de groep door zou rijden. Helaas voor onze medereiziger was dit het geval en was zijn rit net voorbij Tiel al voorbij. De route liep vanaf Tiel langs de Linge tot aan Gorinchem. De bedoeling was om daar een koffiestop te maken, maar we waren er iets eerder als dat de horeca geopend was. Uiteindelijk zijn we verder gereden en gestopt in de buurt van Zaltbommel. Hoognodig omdat er behoorlijk wat druk bij een ieder op de blaas kwam te staan.
Na een goede bak koffie en sanitaire stop hebben we onze weg vervolgt. Helaas waren en nog grote gedeeltes van de Waaldijk afgesloten en hebben we wat moeten improviseren maar dat mocht de pret niet drukken er zijn zat mooi wegen om van te genieten.
Onze lunchpauze was in Waalwijk aan de rand van het kermisterrein. Helaas zijn we vergeten om even over het terrein te rijden en wat foto’s te knippen.
Na de middag kon je goed merken dat het toch drukker op Brabantse wegen werd en via Vught zijn we weer richting het Osse land gegaan.

We hebben naar mijn mening een leuke en vlotte rit gemaakt. Ondanks de geplande 185 km hebben we er toch 220 van gemaakt. Maar we hadden All-in, dus die extra kilometers waren gratis en voor niks.
Ik heb er van genoten en ik hoop de leden in de groep ook. Voor mij een reden om volgend jaar weer een ritje uit te zetten. Dus mocht er iemand bij zijn die dit bericht leest en twijfels heeft om een keer een ritje uit te zetten, gewoon doen!

Met vriendelijke groeten vanaf de Waalwijkse kermis.