Jan Vughts 90 jaar

Met een opkomst van 65 motoren hebben we Jan een onvergetelijke dag bezorgd. Mooi zo en dank aan alle deelnemers die een flinke bui hebben moeten trotseren maar dat er graag voor over hadden. Later in de zon hebben ze zich weer droog gereden en per slot van rekening zijn Stamrijders geen watjes. Bij aankomst bij MCO heeft iedereen Jan gefeliciteerd en hebben we een heerlijk bereid kopje koffie met een stuk cake genuttigd met dank aan de gastdames Leny en Charla.

Met ene Jos van Omroep Brabant, die Antoon van Dinther geregeld had, en verslaggever, cameraman, geluidsman ja werkelijk van alle markten thuis is, heb ik hem in de kofferbak van de auto mee genomen en hij heeft opnames gemaakt en interviews afgenomen en deze zijn vanavond later op de avond al te zien op internetpagina van Omroep Brabant en morgenvroeg tussen 7 en 10 uur in het programma WAKKER van Omroep Brabant dus. Ben benieuwd hoe dat eruit ziet.

Vervolgens heeft Jos van Lith al filmpjes en foto’s doorgestuurd en deze zijn te zien op onderstaande link. Bedankt Jos voor de snelle actie.

https://www.dropbox.com/sh/84lffp3g5n1ytwl/AAC8Yi0yjehQuB7_4Zg2IWzKa?dl=0

Nogmaals dank aan de deelname.

Groeten namens het bestuur, Ben.