Zeer hete Motor avond 4-daagse 2015

Dit jaar hebben we voor de 30ste keer de motor-avondvierdaagse georganiseerd. Het is een net als vorig jaar weer een daverend succes geworden. M.T.C De Stamrijders heeft zich weer op een goede manier gepresenteerd aan motorrijdend Oss en omgeving.
Ondanks het zeer hete weer hebben we toch over de 4 avonden ongeveer 750 deelnemers weten te realiseren.

Het waren mooie routes met afwisselend snelle en langzame stukken, bochtige en rechte wegen. Het terrein rondom het clubhuis was leuk opgebouwd. Iedere avond was er bij terugkomst iets te eten, wat heeft bijgedragen aan de gezellige sfeer tijdens het napraten op het aangeklede terras. Ook dit jaar hebben we met Stichting Maasveren een afspraak kunnen maken dat bij de inschrijving tegen een gereduceerd tarief bonnetjes konden worden gekocht. Omdat op het pont niet meer hoefde te worden afgerekend, is de filevorming bij het pont tot een minimum beperkt gebleven.

Dit jaar zijn voor het eerst geen geprinte routes meer beschikbaar gesteld maar alleen op navigatie was de route te verkrijgen.Gelukkig was dit voor bijna niemand een probleem.

Onder dit bericht en in het foto album van de website staan al foto’s van de avond 4-daagse.

[col type=”1_4″ class=””]

[/col]
[col type=”2_3″ class=””]
[table class=”table_yellow”]

Aantal deelnemers per dag
Dinsdag 260 deelnemers
Woensdag 210 deelnemers
Donderdag 140 deelnemers
Vrijdag 140 deelnemers
Totaal 750 deelnemers
Gemiddeld hebben per dag 70 Stamrijders meegereden.

[/table]
[/col]

Evenals vorig jaar zijn ook dit jaar weer langs een groot aantal doorgaande wegen in Oss reclameborden met een bijzonder mooie poster geplaatst. Deze reclame heeft goed gewerkt. Daarnaast zijn ook nog eens e-mails en brieven verstuurd aan deelnemers van voorgaande edities.

Het organiseren en het vlekkeloos laten verlopen van dit evenement is niet mogelijk zonder de vrijwilligers. Namens het bestuur een ieder hartelijk bedankt. Verder heeft een viertal dames die geen lid zijn van de Stamrijders zich vrijwillig ingezet, te weten: Cora en Marian die als gastvrouwen optraden en Inge en Jaana van den Heuvel die ongeveer 300 hamburgers gebakken hebben.
Ook een woord van dank aan Wilma, Paul, en Lenie die ons weer van voldoende vocht hebben voorzien en ons op de vrijdag hapjes voorschotelden.

Tot slot nog een woord van dank aan onze sponsoren Paul en Wilma, Ben de Bekker en Dalco Vlees en aan de hoofdcoördinator van de avondvierdaagse Hans Wijnbergen.
Op naar de 31e !!

Motor avond 4-daagse 2015