BMW GS rit dd 30 april 2023

Zondagmorgen geweldig weer dus om half 9 vol gas naar de MCO. Na het aansluiten van de pc om de routes te delen  “bijna 290 KM” en een lekker bakkie van Lenie kwamen de eerste motorfanaten binnen rollen. Na wat slap geneuzel de groep van 10 man “grote opkomst” aangesproken en vertrokken voor een lekker ritje richting zuid. Zoals afgesproken zou de rit starten en finishen in Venray. Dus eerst vol gas naar de A73 en daarna binnendoor door het Limburgse landschap. Rond elf een pauze gepakt met voor de zeikers een bak thee en voor de echte mannen een cappo met zoals gewoonlijk een stuk appeltaart!! Vervolgens op weg naar stop 2 waarbij we al wat MCO’ers hadden verloren. Een mooi stuk gereden tot de Duitse grens en waar bleek dat er weer wat gabbers waren afgehaakt. Toen we naar het terras wilden lopen kwam op de valreep Willy Boeijen nat bezweet nog aanrollen. Met zijn alle op het warme terras natuurlijk effe een 12 uurtje naar binnen gewerkt en nog ff wat rond zitten kijken naar wat sommige “Mark van de Coolwijk” lekkere Duitse wijven vinden.

De toer weer voortgezet en net voordat we Venray binnen reden met de gezelligste mannen een ijsje genuttigd. Jos Nederkoorn moest natuurlijk weer wat anders en bestelde een groot friet speciaal.

Deze kreeg hij niet omdat hij zoals gewoonlijk bij het verkeerde raampje bestelde waarop hij zei “dan houdt oewe rommel mar”. Vervolgens plankgas terug naar Oss. Daar aangekomen bleek dat ik nog maar twee echte motorrijders achter me aan had, en dat noem ik echte vrienden, en dat waren Jurgen van Melis en Jos Nederkoorn. Al met al een geweldige rit met mooi weer en gezelligheid.

Op naar de volgende!!!!!!