33e Stamrit, zondag 7 mei 2023

MTC de Stamrijders organiseert alweer voor de 33e keer de jaarlijkse Stamrit. Dit jaar wordt het een route van ca 240 km naar het Zuid-Westen van Brabant. De start is tussen 09:00 en 11:00 uur vanaf het clubhuis van MTC de Stamrijders (paviljoen van MCO, Aengelbertlaan 60 te Oss).

Na de start wordt na enkele kilometers een “actie”foto van jouw en je motor gemaakt. Deze is na afloop gratis af te halen in ons clubhuis. Het eerste gedeelte gaat door landelijk Noord-Oost Brabant, vervolgens komen we in de bossen rond St. Michielsgestel. Daarna door de Kampina naar de bosrijke streek rond Oisterwijk. Koffie kun je na ca 70 Km pakken.

Na de koffie vervolgen we de route via Landgoed “de Utrecht” naar de Kempen. We komen na eens stukje België in het buurtschap, wie kent het niet, “de Pielis”.

Na de Lunch gaat het weer verder door de mooie natuur, maar ook de fijne stuurwegen worden niet vergeten, van de Kempen,

Na nog een eventuele pitstop voor wat te drinken komen we in een ander gedeelte van de Kampina, waarna we via vlotte wegen naar het clubhuis van MTC de Stamrijders rijden. Hier wacht voor de deelnemers nog een lekker broodje Hamburger. We hopen dat, net als andere jaren, het weer een mooie/gezellige dag wordt.

Dus, mooie route, gratis foto, volop gezelligheid, etc. etc. ……. Is er nog een reden om niet mee te rijden?

Voor jouw en ons gemak kun je het inschrijfformulier hier downloaden, uitprinten en invullen zodat je deze volledig ingevuld kunt meenemen bij de inschrijving.

Informatie 33e Stamrit
Inschrijven Zondag 7 mei 2023 tussen 09:00 en 11:00 uur
Startlocatie Aengelbertlaan 60 te Oss (tussen dierenasiel en skibaan)
Kosten € 8,– per motorrijd(st)er en € 6,– per passagier(e)

Het bestuur van M.T.C. de Stamrijders.