25 Stamrit daverend succes.

De weergoden waren ons vandaag zeer goed gestemd. Na vorig jaar de Stamrit te moeten aflasten vanwege de regen was het zondag 18 mei schitterend weer met overdadige zonneschijn. De eerste deelnemers lieten dan ook niet lang op zich wachten en om een minuut over negen vertrokken de eerste deelnemers voor een schitterende route van ongeveer 220 km richting Weeze . De tocht was dit jaar opgedeeld in 3 ongeveer gelijke delen met 2 stops en een rivierovergang met een klein pontje.

In totaal vertrokken er 216 motoren met 243 deelnemers, waarvan 70 Stamrijders. Een record deelname dat we volgend jaar uiteraard weer proberen te verbeteren. Ook dit jaar was de fotograaf Stefan Prinssen weer aanwezig om een mooie actiefoto te maken van alle deelnemers. Om hiervoor even te moeten wachten was voor niemand een probleem. Buiten 2 lekke banden hebben zich tijdens de rit van dit jaar gelukkig geen problemen voorgedaan. Omdat het dit jaar een jubileumuitgave was (25 jaar) konden alle deelnemers na terugkomst gratis gebruik maken van de Friteskraam. Iets waar uiteraard gretig gebruik van is gemaakt.

Ook was er dit jaar een prijsvraag georganiseerd. De deelnemers moesten het totale kilometrage van 3 tentoongestelde motoren raden. De hoofdprijs (een set banden) was beschikbaar gesteld door Geert de Bekker (GHIA Motoren) , Bart van der Steen (De Lange Motoren) en Ger Leermans (GL-Parts and Bikes). De prijswinnaar is na afloop van de rit meteen bekend gemaakt.

Al met al een schitterende dag voor de deelnemers en voor alle Stamrijders die zich in hebben gezet om van de 25e Stamrit een succes te maken.