Tour de Frans

Datum: 09-05-2013
Organisator: Frans van der Schoot
Aantal deelnemers: 19 personen/11 motors
Gereden afstand: ? km
Bijzonderheden: ?

Hallo allemaal,
ik ben Maria de vriendin van Willy Boeijen. Ze hebben mij gevraagd een verslag te maken omdat ik voor de eerste keer mee ging.

We moesten om half 9 bij het MCO zijn en kregen daar een kop koffie aangeboden. Daarna vertrokken we met 19 personen/11 motors na Hoxel. Eerst een stuk snelweg gevolgd door een mooie route binnendoor. We werden verwelkomt door Frans. Waarna we op zoek konden naar een kamer. De barbecue stond klaar en daarna gezellig borrelen. De volgende dag reden we de route Pfalserwald. Net voor de pauze was Leon gevallen en had zijn sleutelbeen gebroken, alles is gelukkig nog goed afgelopen. Volgende dag de route Hoxel moezel/rijn, weer een mooie route met vele bochten en smalle
wegen (wat kan zo’n F.J.R veel) met als verrassing een boot tocht. Voor mij was het allemaal heel spannend. Het eten was ieder keer goed verzorgd en ‘s-avonds gezellig bij elkaar, veel gelachen. De dagen waren zo snel voorbij gegaan. Jammer dat we weer naar huis gingen. Het regende dus hadden ze besloten om niet de route te volgen, maar over de snelweg naar huis. We hebben over het algemeen goed weer gehad. Ik wil iedereen bedanken voor het mooie en gezellig weekend en vooral Frans en Wim voor het uitzetten van de mooie routes. Wim de bijzondere verrichtingen waren geweldig. Ik heb genoten van het motorrijden en ook van jullie allemaal.

Groetjes van Maria

PS: Ik heb nog n vraag die Willy niet wil beantwoorden: ik heb allerlei motor merken voorop zien rijden maar geen B.M.W, waarom niet?