Bert de Bruin 65 jaar!

Afgelopen zaterdag hadden we eindelijk weer eens een positief gebeuren binnen onze club. We hebben Corona even getrotseerd door een feestelijk ritje door Oss te doen ter gelegenheid van de 65e verjaardag van Bert de Bruin. En hoe? Naast de 30 personen die vooraf aangegeven hadden mee te rijden waren er verrassend genoeg een aantal meer, waaronder ook het voltallige interim/nieuwe bestuur, erg leuk hoor. Met versierde motoren een ritje van ca. 25 kilometer, ruim een uur, door Oss. Zie de bijgevoegde foto’s!

De rit had als karakter een 13-tal plekken in Oss langs te gaan waar Bert gewerkt heeft, nog werkt, vaak gekomen is en/of nog vaak komt. Met een paar personen haalden we Bert thuis op en kwamen we richting winkelcentrum Ussen. Daar stond een hele file motorrijders klaar om aan te haken bij het uitgezette ritje voor Bert. Naast onder andere voormalige Stamrijders clubhuizen hebben we ook ons huidige clubhuis aangedaan, omdat we daar moesten keren kreeg Bert daar voor de eerste keer de gelegenheid te zien wie er allemaal meereden. En hoe de motoren versierd waren en met welk een enthousiasme er meegedaan werd aan het “feestje in een besloten Stamrijders kring”.
Vermeldenswaard is zeker het grote spandoek met uitbundige felicitaties aan Bert bij
GL Parts & Bikes van Ger en Wilma Leermans.
Na ruim een uur dus kwamen we aan bij Bert thuis waar we allemaal even de mogelijkheid benut hebben de totaal verraste Bert te feliciteren.

Wat een voorbeeldig treffen was het, iedereen heeft zich goed aan de vooraf doorgegeven regels gehouden, de Coronaregels gerespecteerd, de verkeersregels en het in formatie rijden goed toegepast, nergens iemand tot last geweest, nee andersom, we kwamen vele enthousiaste en toeterende “tegenliggers” tegen die ons ruim baan gaven alsmede fietsers en voetgangers die ons stonden toe te juichen.
Met dank aan allen, alle deelnemende Stamrijders, maar vooral aan Jurista en Nina de Bruin die dit idee naar voren brachten. En natuurlijk dank aan Bert voor zijn vrijwillige medewerking!
Voor herhaling vatbaar kunnen we wel stellen, wat of wie is de volgende …..….??

Join the Conversation

You must be logged in to post a comment.